Left Continuă cumpărăturile
Comanda dumneavoastră

Nu aveți articole în coș

S-AR PUTEA SA ÎȚI PLACĂ
189,99 lei 320,99 lei
Afișați opțiuni
Jucăriile Montessori

Jucăriile Montessori

Jucăriile Montessori sunt jucării educative concepute în conformitate cu prncipiile pedagogice dezvoltate de Maria Montessori, o educatoră și medic italiană. Aceste jucării sunt proiectate pentru a încuraja învățarea și dezvoltarea copiilor într-un mod natural și autonom.

Jucăriile Montessori sunt importante pentru copii deoarece acestea îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii fine, creativitatea, imaginația și concentrarea. Ele îi învață să exploreze și să descopere lumea din jurul lor prin joc și să-și dezvolte încrederea în sine și independența.

Aceste jucării sunt concepute să fie simple și să pună accent pe procesul de descoperire și experiență a copilului, spre deosebire de jucăriile tradiționale care pun accentul pe produsul final. Ele îi învață pe copii să-și folosească imaginația și să gândească în mod creativ pentru a ajunge la soluții.

În plus, jucăriile Montessori îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile sociale și emoționale, deoarece acestea îi învață să colaboreze cu alți copii, să-și exprime emoțiile și să învețe să împărtășească.

În general, jucăriile Montessori sunt un instrument valoros pentru părinți și educatori în dezvoltarea copiilor și îi ajută pe aceștia să-și dezvolte abilitățile într-un mod natural și autonom.

Cu jucăriile noastre de activitate tip Montessori, copiii pot explora lumea înconjurătoare și pot învăța prin joc. Fie că este vorba despre jocul cu blocuri, jocul de asociere sau jocul de îmbinare, copiii vor dezvolta abilitățile motorii fine, creativitatea, imaginația și concentrarea

Cu jucariile Biju Bebe ii oferi copilului tau șansa să aibă parte de exact ceea ce îi este necesar pentru dezvoltare, șansa de a descoperi și a crea jucării.

Lasă-l să-și folosească mintea și să-și pornească singur motorasele ce mai târziu vor trebui să lucreze singure.